Grafisch ontwerper | Over BeauCreative
15286
page-template-default,page,page-id-15286,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-9.4.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Over BeauCreative

Dit klinkt misschien raar, maar ik wil je graag leren kennen. Wie ben jij? Waar richt jouw bedrijf zich op? En waarom eigenlijk? Deze vragen lijken heel persoonlijk; dat moet ook. Want ik kan mijn rol als grafisch ontwerper pas effectief uitvoeren, wanneer ik jouw wensen vertaal naar een goed ontwerp.

Je mag mij natuurlijk ook vragen stellen; een korte introductie geef ik je nu alvast. Ik heb gestudeerd aan het Grafisch Lyceum en vervolgens de Academie voor Art Director gevolgd. Vul deze opleidingen aan met een gigantische passie voor het vak gecombineerd met 10 jaar werkervaring en het resultaat is: Suzanne Beaumont.

Ik werk en heb gewerkt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers, zowel vooraanstaande spelers in de telecom en in het bankwezen als interessante mkb-bedrijven. Mijn passie? Allerlei soorten vormgeving – van activaties en online magazines tot aan drukwerk – bedenken en ontwikkelen voor mijn opdrachtgevers.

Freelance grafisch ontwerper
Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper? Ik ben beschikbaar op projectbasis en inzetbaar op locatie. Wanneer je kiest voor BeauCreative, dan kies je voor een vormgever en DTP’er met ruim 10 jaar ervaring die creatief, eigenzinnig en sociaal is. Samenwerking is een belangrijk speerpunt in mijn dienstverlening; een project wordt immers altijd aangegaan door meerdere partijen. Communicatie, klanttevredenheid en nazorg zijn zaken die ik serieus neem. Zo komen we tot het beste eindproduct!