DJUS Magazine

Concept & Design: BeauCreative

De Jongens uit Schoorl zijn een begrip als het gaat om het organiseren van evenementen op het strand.

Naast de strandtenten Laguna- en Hookipa Beach organiseren ze onder andere ook Family Camps en hebben ze een Surf dorp. Om te laten zien wat ze allemaal precies doen, en wie De Jongens (en meisjes) van Schoorl nu echt zijn wilden ze een magazine uitgeven.

Ze hebben mij benaderd voor het design van het magzine. Naast het design heb ik ook meegedacht over de inhoud en het project van A tot Z begeleid. 

previous arrow
next arrow
Slider

Wij hebben heel fijn samengewerkt met Suzanne. We hebben in haar de juiste partner gevonden voor het maken van een lifestyle magazine. Intern is er minimaal kennis betreft het vormgeven en opmaken van een magazine. Suzanne heeft ons eigenlijk aan de hand genomen door het gehele proces. En lekker eerlijk als aangeleverde content niet aan haar verwachtingen voldeed. Zo hebben we samen een heel mooi magazine kunnen maken. 

Joost Botman – De Jongens uit Schoorl

Start je eigen avontuur

en maak een afspraak

BeauCreative is een full-service studio voor design, concept en strategie. Met mij aan ‘t werk? Laten we kennismaken met een kopje koffie! Ik vertel je graag wat ik als art director en grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

Suzanne Beaumont
+31652341016