Hooijer Groep
Magazine

Art direction en design

De klant

Afdeling M. is de uitgeverij achter de vakmedia Textilia, Schoenvisie en Bengels met als doelgroep de professional in de modebranche. Om een magazine uit te kunnen brengen, was er behoefte aan een freelancer die de art direction op zich kon nemen.

De aanleiding

De Hooijer Groep uit Oldenzaal, een adverteerder binnen een van de vakbladen, wilde voor zijn bestaande en nieuwe retailklanten een eigen magazine uitgeven waarin de collectie van het nieuwe seizoen wordt gedeeld. Ook had het magazine tot doel om te laten zien wie ze zijn, waar ze voor staan en wat er zo bijzonder is aan dit familiebedrijf. Hiervoor zocht Afdeling M. een freelanceteam dat dit hele project van A tot Z op zich kon nemen.

Het avontuur

BeauCreative verzorgde de art direction en vormgeving van het magazine. De inhoud van het magazine werd tijdens een brainstorm uitgedacht. Ook ging BeauCreative mee naar Walheim voor een reportage over Sioux, begeleidde zij de fotografie voor de collectie en zette ze het gehele concept en design van het magazine op.

“Suzanne is betrouwbaar, creatief en snel. Daarnaast is ze goed georganiseerd en verantwoordelijk waardoor je zonder zorgen een project aan haar kan overlaten.”

Kim Pereira, Afdeling M

Start je eigen avontuur

en maak een afspraak

BeauCreative is een full-service studio voor design, concept en strategie. Met mij aan ‘t werk? Laten we kennismaken met een kopje koffie! Ik vertel je graag wat ik als art director en grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

Suzanne Beaumont
+31652341016