Het Preventief Interventie Team

Concept & Design: BeauCreative

Het Preventief Interventie Team, kortweg PIT, is opgericht vanuit Gemeente Amsterdam en bestaat uit professionals afkomstig van diverse hulpverleningsorganisaties.

PIT biedt hulp aan kinderen die een risico lopen op problemen in de sociale ontwikkeling. Het doel is, doormiddel van het ondersteunen van ouders en leerkrachten, het risico op het ontwikkelen van ernstige gedragsproblemen te verkleinen en te zorgen dat kinderen hun schoolloopbaan succesvol doorlopen.

De aanpak die ze hiervoor hebben ontwikkeld willen ze ook in andere grote steden gaan gebruiken. Gemeente Amsterdam heeft mij benaderd om een volledig eigen visuele identiteit te ontwikkelen voor PIT.

Logo in diverse varianten

Vormentaal

PIT maakt gebruik van verschillende modules. Voor elke module is een eigen vormentaal ontwikkeld.

Naast een gezellige samenwerking, kun je bij Suzanne rekenen op professionaliteit en creativiteit. Ze weet woorden en ideeën om te zetten naar beeld. Ze adviseert, denkt vooruit maar beweegt ook mee.
Het is pas klaar als de klant tevreden is.

Chantal Babczynski – PIT

Start je eigen avontuur

en maak een afspraak

BeauCreative is een full-service studio voor design, concept en strategie. Met mij aan ‘t werk? Laten we kennismaken met een kopje koffie! Ik vertel je graag wat ik als art director en grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

Suzanne Beaumont
+31652341016