Restaurant
Julie’s

Rebranding en design

De klant

Restaurant Julie’s is een gezellig en sfeervol restaurant in Bergen, Noord-Holland waar gasten heerlijk kunnen ontbijten, lunchen en dineren.

De aanleiding

Voor Restaurant Julie’s was het tijd voor een nieuw totaalconcept. Een look & feel die bij het bedrijf past en de sfeer weergeeft van wie zij zijn en wat hun gasten kunnen verwachten. De website moest het gevoel overbrengen van hoe gezellig het restaurant is – zelfs als je er nog nooit bent geweest.

Het avontuur

BeauCreative heeft een compleet nieuwe huisstijl voor het restaurant gemaakt naar aanleiding van het nieuwe interieur. Dit is doorgevoerd van website tot menukaart, posters in de zaak, visitekaartjes en cadeaubonnen.

“Suzanne heeft precies de juiste snaar weten te raken om te laten zien wie we zijn. Samen al sparrend naar een eindproduct gewerkt, heel gezellig maar ook punctueel en professioneel!”

Marjolein Bosch, eigenaar Restaurant Julie’s

Start je eigen avontuur

en maak een afspraak

BeauCreative is een full-service studio voor design, concept en strategie. Met mij aan ‘t werk? Laten we kennismaken met een kopje koffie! Ik vertel je graag wat ik als art director en grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

Suzanne Beaumont
+31652341016