The Social Blueprint

Concept & Design: BeauCreative

The Social Blueprint is ontstaan omdat Liesbeth vaak de vraag kreeg hoe bedrijven hun online zichtbaarheid konden vergroten. Samen met een team ontwikkelde ze een trainingstraject waarbij de bedrijven leren hoe ze dit zelf en met het team kunnen oppakken.

Liesbeth benaderde mij om voor The Social Blueprint de gehele visuele identiteit te ontwikkelen en The Social Toolkit vorm te geven. Een pakket met producten zoals een werkboek, brainstorm spel, roadmap en diverse informatie sheets.

Suzanne luistert heel goed naar je idee en stelt daarbij ook de kritische vragen die nodig zijn voor haar om je ideeën om te zetten. De vormentaal die zij voor ons bedacht zijn perfect in te passen in de video’s en de social media uitingen die wij voor ogen hadden. Heel blij met onze samenwerking.

Liesbeth Smit-Besamusca – TSB

Start je eigen avontuur

en maak een afspraak

BeauCreative is een full-service studio voor design, concept en strategie. Met mij aan ‘t werk? Laten we kennismaken met een kopje koffie! Ik vertel je graag wat ik als art director en grafisch vormgever voor jou kan betekenen.

Suzanne Beaumont
+31652341016